Skip to content
video-thumbnail

Resource Solutions

Rust begint waar het werk altijd door kan gaan.  Ben jij die IT professional die altijd toegang tot de juiste IT kennis kan bieden, wanneer dat maar nodig is? 

Zie jij het als een uitdaging om onze klanten te ontzorgen bij een tijdelijke of onverwachte piek in de werkzaamheden of bij speciale projecten die vragen om professionals met specifieke IT kennis of vaardigheden? Word dan onderdeel van het PQR Resource Solutions team. 

Bij PQR hechten we veel waarde aan jouw ontwikkeling en geven we jou alle vrijheid en ruimte om je  IT kennis te verbreden. Voor jou is dit een geweldige manier om ervaring op te doen bij verschillende organisaties en zelf aan het roer te staan van jouw carrière pad, dat we samen met je uit gaan stippelen. Wil jij je continu blijven ontwikkelen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Rust, niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst, die we samen met jou aan gaan!  

Ben jij die IT professional die als onderdeel van PQR (in loondienst) aan de slag gaat? En heb jij o.a. kennis op het gebied van System, Cloud, Network, Security met kennis van Microsoft (Azure), Citrix, Aruba, Fortinet, Cisco, Commvault en VMware, kijk dan snel bij onze vacatures of neem contact met ons op voor een kop koffie en een goed gesprek! 

Netwerk Consultant

Als Netwerk Consultant ga je aan de slag bij wisselende opdrachtgevers met het beheer, vernieuwen of vervangen van het complete netwerk.Werkplek Beheer

Als Werkplekbeheerder vind je het leuk om anderen te helpen problemen op te lossen, zodat zij weer lekker verder kunnen werken. Dit doe je bij verschillende opdrachtgevers en zo houd je jouw werk afwisselend en uitdagend.

Support Engineer

Als Support Specialist is het jouw taak om zo effectief en kwalitatief mogelijk de gebruiker te ondersteunen met een adquate oplossing.

Allround Systeembeheerder 

Als Systeembeheerder houd jij je bezig met allround infrastructurele uitdagingen bij onze klanten. Van onderhoud tot beheer en van implementaties tot verbeteringen aanbrengen.

Azure Cloud Specialist

Als Azure Cloud Engineer ondersteun en begeleid jij klanten in de wereld van de cloud.

Ben jij dat schaap met de 5 poten en staat jouw toekomstige rol er niet tussen? Neem dan contact met ons op

Kim Sambo-van Waes

Sales Lead Resource Solutions 

+31 6 11 28 15 06

Neem contact op!