Skip to content

Support Engineer

Support

Functieomschrijving

Zie jij een incident als een uitdaging en wil je deze zo snel en zo goed mogelijk oplossen? Zoek dan niet verder en word onderdeel van deze gave supportafdeling. 
Bekijk hier het verhaal van jouw mogelijke collega's:

Werken op de Service Desk bij PQR of bij de klant?

Tijdens onze kennismaking kijken we samen welke functie het beste bij jou past. Zo kun je op onze Service Desk aan de slag in een leuk en dynamisch team. Of werk je liever op locatie bij klanten? Dan kun je aan slag in het Resource Solutions team met interim opdrachten voor tijdelijke ondersteuning bij de klant.

Niet alleen zijn de werkzaamheden gevarieerd en super uitdagend, maar ook onze klanten: die variëren van gemeentes en provinciale overheden tot vervoersbedrijven en zorginstellingen. En last but not least: onze producten en technologieën zijn vernieuwend en uitermate divers.  Bekijk hier het interview met Jacco en Pablo over hun ervaring als Support Engineer.


Dit ga je doen

Aan de slag op de Service Desk

Binnen onze Service Desk ben jij de Rustmaker voor zowel binnen als buiten de organisatie. Samen met je team ben je medeverantwoordelijk voor alle binnenkomende eerste- en tweedelijnsincidenten van alle beheerklanten van PQR. Ook houd je je bezig met het oplossen van hardware- en softwareverstoringen bij eindgebruikers. Het is jouw taak om zo effectief en kwalitatief mogelijk de gebruiker te ondersteunen met een adequate oplossing. Daarnaast coördineer je het proces binnen de afdeling volgens de ITIL-methodiek. Het procesmatig vastleggen van contact momenten doe je in Autotask, waaruit de resultaten worden geregistreerd en teruggekoppeld. 


Aan de slag bij het Resource Solutions team

Als Support Engineer kom je in dienst bij PQR en werk je voor verschillende klanten aan innovatieve opdrachten die aansluiten bij jouw ambities. Deze opdrachten hebben diverse doorlooptijden. Dit kan variëren tussen de 3 maanden tot en met 1 jaar. We gaan samen met jou aan de slag om de best passende opdracht voor je te vinden. Het is belangrijk om een opdracht te vinden die aansluit op jouw ervaring en ambitie, zodat jij altijd met plezier naar je werk gaat. Hoe jouw opdrachten en werkzaamheden er precies uit gaan zien, verschilt per klant natuurlijk. Maar juist de diversiteit en afwisseling maakt het werken bij PQR Resource Solutions alleen maar leuker. 

Dit bieden wij je

 • Een afwisselende functie bij dé marktleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. We zijn trots op onze hoogste Aruba partnerstatus en overige partner statussen;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden als structureel 3 of meer dagen per week on-site bij klanten werkt.
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden vanuit onze Spacehub Academy en een buddy om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen. Samen bepalen we jouw groeipad;
 • Er worden regelmatig trainingen en kennissessies georganiseerd, maar ook gezellige borrels, om naast het werk ook plezier met elkaar te beleven. 
 • Uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

 • Ervaring in het ondersteunen van gebruikers binnen een IT-organisatie;
 • In het bezit van of enthousiast om te starten met technische certificeringen zoals een Windows 10, Windows Server of Microsoft Office 365;
 • Kennis van kantoorautomatisering, Microsoft- en Officeproducten, Active Directory;
 • Basiskennis van netwerken en ITIL- en SCRUM-methodieken;
 • Kennis en ervaring met ITSM is een pré;
 • In het bezit van rijbewijs B

Geïnteresseerd?

Reageer direct en kom een virtuele of fysieke kop koffie drinken of neem je wandelschoenen mee voor een goed gesprek. Dan vertellen we je alles over hoe uitdagend het is om onderdeel te worden van ons PQR-team, hoe we samenwerken aan de meest slimme IT-oplossingen voor de mooiste klanten en wat PQR voor jou kan betekenen.


of