Skip to content
video-thumbnail

Starten tijdens je studie - Stage lopen bij PQR

Functieomschrijving

Stage lopen bij PQR betekent een echte start. We zien je als mede Rustmaker. Of je nu meteen met de klant aan de telefoon hangt als stagiair Support Engineer of in het HR team mee gaat meewerken, je levert een bijdrage aan de Rust. 
 

 

Wat wil je komen doen?

Het hele jaar door hebben we op verschillende afdelingen stagiairs meewerken of toppers die hun tanden zetten in een afstudeerproject. Op de  afdelingen Marketing, Recruitment en Facility, maar ook met een IT studie kun je bij ons terecht. Op onze afdelingen Sales,  Security of Support desk hebben we ook uitdagende mogelijkheden EN ervaringsdeskundigen!  

Vereisten

Uiteraard ben je nu bezig met een relevante studie, MBO, HBO, WO; het maakt ons niet uit. Daarnaast heb je de volgende kwaliteiten in huis. 

  • Bevlogen in waar je naartoe wilt
  • Energie en eigenzinnigheid
  • Slimme oplossingen
  • Trots op wat je doet

Geïnteresseerd?

We kijken graag samen met jou of de wensen vanuit school en je eigen ambitie passen in de behoefte van PQR. We willen graag dat je stage er toe doet. Dat maakt het niet alleen voor jou heel leuk om bij ons een stage te lopen, maar ook voor ons om jou erbij te hebben! Laat je sollicitatie achter en we nemen contact met je op om te kijken of PQR jouw de start kan bieden die je zoekt.  

of