Skip to content

Word rustmaker bij PQR. Om te werken, om te groeienBij PQR investeren we in onze mensen door middel van trainingen en coaching. We bieden een dynamische werkomgeving waar je kunt werken aan spannende projecten en de nieuwste technologieën kunt gebruiken om oplossingen te creëren die echt impact hebben op onze klanten. We vinden het belangrijk om een cultuur van diversiteit en inclusie te bevorderen, waarbij respect voor elkaar  centraal staat. Bij PQR ben je vrij om jezelf te zijn en jouw unieke vaardigheden en kwaliteiten in te zetten om ons team te versterken.

Als je gepassioneerd bent over IT en op zoek bent naar een uitdagende en stimulerende werkomgeving, dan is PQR de juiste plek voor jou. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog. Laten we samen werken aan een betere toekomst!

Maak kennis met onze Rustmakers

Wil je meer weten over hoe het is om bij PQR te werken? Bekijk dan onze verhalen.

Maak kennis met onze diensten

PQR SpaceHub is uw hub naar de cloud. Een intelligente hub die vendor- en cloudonafhankelijk is en een geïntegreerde en flexibele IT-omgeving creëert. Of het nu gaat om public of private cloud, legacy-infrastructuur en -oplossingen, SaaS, IaaS of PaaS, met SpaceHub neemt PQR de complexiteit uit uw IT-omgeving weg en brengt er rust voor terug. Rust om te werken, te groeien en te innoveren.

Support Engineer gezocht

Samen kijken we welke positie het beste bij jou past. Wil jij net als Jacco ook op de service desk werken? Bekijk dan nu de vacature.

Diversiteit & inclusiviteit

Door verschillende achtergronden, perspectieven en identiteiten te omarmen, verrijken we niet alleen onze gemeenschap, maar creëren we ook een omgeving waarin iedereen zich geaccepteerd en gerespecteerd voelt.

 • Diversiteit van medewerkers brengt veel voordelen met zich mee. Zo blijkt dat een organisatie met een divers personeelsbestand een bredere groep klanten aanspreekt. En onderzoek toont aan dat diversiteit kan leiden tot meer innovatie, verhoogde flexibiliteit en uiteindelijk verbeterde financiële prestaties. Met deze voordelen proberen organisaties doelbewust de instroom van een diversiteit aan werknemers te vergroten.

  Emmely de Regt - Kruft

  HR Director

 • Eerlijke kansen en mogelijkheden creëren voor elkaar en actief de verbinding aangaan, staan voor mij centraal in het thema D&I. Ook in mijn rol als Projectmanager bij PQR. Door de verbinding aan te gaan, kom je namelijk achter elkaars gelijkenissen en verschillen. En laat deze verschillen nou net van onschatbare waarde zijn voor het uitwisselen van ideeën, het delen van kennis en het leren van elkaar.

  Kim Le

  Project Manager

 • Een inclusieve organisatie betekent voor mij dat iedereen er toe doet en zichzelf mag en kan zijn.  Als moeder van tweelingdochters heb ik als vrouw ontdekt hoe gaaf het is om in de IT te werken. Ik ben graag een voorbeeld voor mijn dochters en vind het belangrijk om mijn steentje bij te dragen aan gelijkheid, maar zet me ook graag in voor het enthousiasmeren van vrouwen voor de IT, want deze branche is echt zoveel leuker dan je denkt!  

  Eva Leijdekkers

  Senior Corporate Recruiter

 • Als lid van de lgbtq+ community heb ik nooit echt last gehad van discriminatie of nare reacties. Wel heb ik moeten leren om bewustwording te creëren omdat helaas mensen in Nederland nog steeds niet overal zichzelf kunnen zijn. Dit heb ik van dichtbij meegemaakt. Namens PQR wil ik graag bijdragen om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt en niet in een hokje geplaatst wordt.

  Mark Poirters

  Principal Consultant

Binnen PQR vormt ons toegewijde team de ruggengraat van onze diverse en inclusieve cultuur, door voortdurend te streven naar gelijkheid en het omarmen van verschillen.

Behoefte aan meer afwisseling? 

Kom dan werken bij ons onderdeel Resource Solutions waar je vanuit jouw rol voor uitdagende opdrachten bij verschillende klanten aan de slag gaat. Zo zie je iedere keer een andere omgeving waardoor geen opdracht hetzelfde is. Onze klanten zitten te springen om jouw expertise, dus bij Resource Solutions vind je afwisseling, groeikansen en altijd een warm welkom.  

Eva

Senior Corporate RecruiterMarieke

Corporate Recruiter

Rakesjh

Senior Corporate Recruiter