Skip to content
video-thumbnail

Traineeship PQR

PQR is als brede IT dienstverlener de uitgelezen kans om met alle facetten van IT kennis te maken. We besteden aandacht aan jouw talenten en wensen en bepalen samen jouw start in jouw carrière. 

Rustmakers in IT, om te werken, om te groeien

Geef jouw carrière een vliegende start Wil jij een vliegende start maken binnen de IT en sta je open voor mooie uitdagingen en kansen? Wij hebben een speciaal PQR traineeship ontwikkeld voor afgestudeerde HBO/WO’ers die eerst een kijkje in de keuken willen nemen binnen de IT voordat je bepaalt waar je jezelf verder in wilt specialiseren.

Of je wel of geen IT gerelateerde studieachtergrond hebt, is voor deze traineeship niet van belang. PQR stuurt namelijk op talenten en geeft jou hierdoor de kans binnen de IT jouw talenten te ontdekken. Bij ons geen keuzestress want binnen PQR kun je namelijk alle kanten op! Sky is the limit. 

Jouw aanbieding

Wie weet heb jij binnen 1 dag een PQR aanbieding op zak met een goed passend maandsalaris van € 2.400,- bruto o.b.v. fulltime. Bij het succesvol doorlopen van het traineeship ontvang je een verhoging van maar liefst € 250,-.  

En wat nog meer?

- Laptop en telefoon  - 25 vakantiedagen - Opleiding en training vanuit onze SpaceHub Academy  - Het Happy People Program biedt jou gave events, borrels en programma’s  - Reiskostenvergoeding. Na het doorlopen van jouw traineeship heb je afhankelijk van je functie uitzicht op een mobiliteitsbudget of leaseauto

Wat vragen wij? 

- Je bent een afgestudeerde HBO/WO’er - Je hebt maximaal 3 jaar werkervaring - Je hebt interesse in en affiniteit met IT - Je wil voor minimaal 32-40 uur aan de slag gaan

Wat jij meeneemt is jouw eigenzinnigheid en nieuwsgierigheid om meer te willen leren, slimheid om altijd voor de beste oplossingen te willen gaan en jouw passie voor IT! 

Waarom PQR 

Rust is wat wij maken, om te werken en te groeien. Waar je bij andere traineeships of startersfuncties gelijk een richting bepaalt, gaan wij samen met jou uitzoeken wat echt bij je past. Je komt terecht in een organisatie met mooie MVO initiatieven en kennis gedreven collega’s. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te kunnen doen. De lijntjes zijn kort en we staan voor samenwerking met collega’s en mooie klanten. Jij gaat uitgedaagd worden om het beste uit jezelf te halen. Want BEST staat voor onze PQR kernwaarden; Bevlogen, Eigenzinnig, Slim en Trots!  

Maak kennis met Tomas

onze Business Development Representative.

PQR Traineeship  

Tijdens het traineeship start je met een brede blik en ga je je daarna verder specialiseren. Of je nou de voorkeur geeft aan een technische of meer een coördinerende rol, tijdens dit ontwikkelprogramma ga je met andere trainees diverse trainingen binnen de IT volgen. Denk hierbij aan cloud, security, moderne werkplek maar ook andere focusgebieden zoals adoptie, inside sales, business development, projectmanagement en service delivery management. Behalve technische trainingen volg je ook diverse soft skills trainingen en word je de BESTe versie van jezelf. 

Eerste twee maanden: vol aan de slag met diverse trainingen, coaching en het behalen van certificaten 

Na twee maanden: opgedane kennis inzetten in de praktijk door mee te lopen op verschillende afdelingen: een mooie combinatie tussen praktijk, intervisie en trainingen.

Na 6 maanden: jij hebt je richting bepaald en bouwt verder aan je carriére in de IT.

Persoonlijke ontwikkeling  

Als Trainee ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling: 

- Ontwikkel je soft skills - Doe praktijkervaring op bij onze klanten waarbij je goed begeleid wordt door o.a. een persoonlijke buddy - Krijg zicht op jouw talent door inzet van de TMA (Talenten en Motivatie analyse) - Leer werken met de Agile en Scrum methodiek - Behaal verschillende certificeringen

En er is voldoende ruimte om je ontwikkeling nog verder aan te passen aan jouw wensen.

MAAK JOUW TOEKOMSTDROMEN WERKELIJKHEID!

We besteden aandacht aan jouw talenten en wensen en bepalen samen jouw start in jouw carrière.   Rustmakers in IT, ook voor jou.