Skip to content
video-thumbnail

System Engineer in de Caraïben

Cloud & Workspace

Functieomschrijving

Zin in werken in de zon? Dan vlieg jij als System Engineer naar de Caraïben om de Rustmaker van onze partner NetPro te worden.


PQR biedt jou een uniek & uitdagend avontuur op Curaçao & Aruba met veel verantwoordelijkheid, waarin jij als  voor een half jaar NetPro en de collega's van NetPro helpen te groeien en te verbeteren. Daarnaast ondersteun je je Nederlandse PQR collega’s om vanuit de andere tijdzone werkzaamheden te verrichten.


Wat staat jou te wachten

PlaneSamen met 1 andere collega op avontuur naar de Caraïben

PlaneTicket betaalt PQR

PlaneEen appartement met zwembad staat voor je klaar, je huisvesting wordt dus geregeld

PlaneGegarandeerd 6 maanden zomer

PlaneRelaxte cultuur

PlaneAuto ter beschikking 

PlaneGoede mobiliteitsvergoeding

PlaneOnkostenvergoeding

PlaneDuiken of andere gave uitstapjes maken 

Dit ga je doen

Binnen zes maanden stoomt PQR je klaar:

Je komt in dienst van PQR en gaat eerst een half jaar in Nederland aan de slag om je kennis uit te breiden op het gebied van Azure, WVD, M365, Autotask, ScienceLogic (als je dat al hebt is het mooi meegenomen) en maak je kennis met de “way of work” binnen PQR.


Vervolgens zes maanden aan de slag in de Caraïben:

Je pakt je koffer om voor zes maanden in Curacao aan de slag te gaan: waarin jij NetPro en de collega's van NetPro helpen te groeien en te verbeteren. Daarnaast ondersteun je je Nederlandse PQR collega’s om vanuit de andere tijdzone werkzaamheden te verrichten. Samen met je collega-rustmakers van PQR en collega-rustmakers van NetPro verantwoordelijk voor het gehele beheer van de NetPro klantomgevingen. Daarnaast neem je je overzeeses collega’s mee voor het overbrengen van processen van PQR.


Bij terugkomst vervolg je je toekomst bij PQR in Nederland:

Na dit mooie uitstapje begint jouw carrière pas echt, want we gaan samen jouw goeipad bepalen en je komt terecht in een gedreven team met gave klanten. En uiteraar kunnen we niet wachten op jouw verhalen!

Vereisten

Heb je kennis van Azure, WVD, M365, Autotask, ScienceLogic of ben je bereid om je kennis op dit vlak uit te breiden? Dan word jij in een half jaar klaargestoomd bij PQR om vervolgens je koffer te pakken om naar curaçao te gaan. Bij terugkomst vervolg jij je carrière bij PQR.

Je bent iemand die de samenwerking opzoekt en een klantgerichte collega Daarnaast voel je je als een vis in het water bij het optimaal laten functioneren van IT-infrastructuren en het oplossen van alle IT-vraagstukken

En wat verder nodig is om te gaan:

  • Engelssprekend en schrijvend;
  • Geen last van vliegangst of heimwee;
  • 6 maanden van huis kunnen zijn;
  • In bezit van geldig Paspoort en Rijbewijs.

We nodigen je ook van harte uit om te solliciteren als je minimaal 2 jaar ervaring hebt als Support Engineer.

Dit bieden wij je

Een unieke kans om gedurende 6 maanden op de ABC eilanden te gaan werken, wonen en het avontuur aan te gaan samen met een andere collega! Dat betekent niet alleen dat je je kennis gaat uitbreiden, nieuwe mensen gaat leren kennen, maar daarnaast krijg je de kans om het eiland te verkennen. Denk hierbij aan witte stranden, blauwe heldere zee met bijzondere vissen, heerlijk weer en lekker eten. Daarnaast biedt deze bijzondere functie jou een unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen bij NetPro met haar klanten uit het Caribische gebied!


Geïnteresseerd?

Reageer direct en kom een (virtuele) kop koffie drinken of neem je wandelschoenen mee voor een goed gesprek. Dan vertellen we je alles over hoe uitdagend het is om onderdeel te worden van ons PQR-team, hoe we samenwerken aan de meest slimme IT-oplossingen voor de mooiste klanten en wat PQR voor jou kan betekenen.


of