Skip to content
video-thumbnail

Senior Consultant

Cloud & Workspace

Functieomschrijving

Als Senior Consultant hoor je bij de beste in je vak. Je bent in staat om zowel inhoudelijk als sturend bij te dragen in de meest uitdagende en complexe projecten.  Bij PQR krijgt jij volop de mogelijkheid om je expertise in zetten, te delen en verder te ontplooien. Klinkt dit je als muziek in de oren? Reageer dan direct en word onze nieuwe Rustmaker!Wat deze functie zo uitdagen maakt, is dat je zelfstandig en in teamverband werkt op hoog technisch niveau in grote, complexe infrastructuurprojecten met de nieuwste innovatieve ontwikkelingen. Daarnaast ben je niet alleen inhoudelijk verantwoordelijk voor de technische oplossingen, maar ook de aangewezen persoon om de rol van Lead bij projecten op te pakken. 


Dit ga je doen

Je gaat naar klanten om te praten over hun uitdagingen op het gebied van Workspace, je brengt de wensen van de klant in kaart en adviseert over de verschillende Workspace-oplossingen. Samen met de klant bepaal en bewaak je de roadmap om bijvoorbeeld van een traditionele werkplek naar een moderne werkplek te migreren. Ook in de presales-fase van projecten hebt jij een proactieve rol, zodat jouw projecten optimaal van start gaan en binnen budget blijven. Dit houdt in dat je de aanvragen van de klant categoriseert, meeschrijft aan het projectplan en de technische calculaties maakt. Tijdens het project ben je het eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor de klant en je PQR-collega’s.Met jouw technische kennis lever jij niet alleen een belangrijke bijdrage aan het garanderen van de hoogste kwaliteit aan onze klanten, maar weet je jouw project binnen de PQR-organisatie te borgen. Hierbij kun je denken aan Marketing, Sales en een eventuele overdracht naar beheer. 


Als je jouw weg binnen PQR hebt gevonden en ervaring hebt opgedaan met de projecten, kan je mogelijk de rol als lead consultant in het project gaan vervullen. Dit betekent dat je coaching en sturing geeft aan andere (technische) collega’s binnen het project. Samen met de Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de planning, aansturing, uitvoering en oplevering van onze projecten en zorg je ervoor dat deze succesvol worden afgerond en opgeleverd. In multidiciplinaire projecten ben jij het aanspreekpunt voor overkoepelende technische vraagstukken voor zowel onze klanten als de projectmanager. Je hebt een brede expertise op het gebied van IT-oplossingen zoals Cloud en Datacenter, met gespecialiseerde kennis over Workspace


Naast je projectwerkzaamheden krijg je de mogelijkheid om tijd te besteden aan het schrijven van content zoals whitepapers en blogposts of het bezoeken van (internationale) evenementen. Kortom, als Senior Consultant bij PQR krijgt je de mogelijkheid om je expertise in zetten, te delen en verder te ontplooien. Klinkt dit je als muziek in de oren? Reageer dan direct en word onze nieuwe Rustmaker!

Vereisten

  • Je hebt toonaangevende ervaring in oplossingsgerichte architectuur en business analyses;
  • Je hebt aantoonbare implementatie-ervaring als Senior/Lead Consultant met de Workspace-oplossingen van Citrix en Microsoft;
  • Je bent in staat om vanuit helikopterview overtuigende presentaties te geven;
  • Je weet als geen ander hoe je integratie en koppeling van de traditionele en moderne infrastructuur omgevingen aanpakt;
  • Je beschikt over de meest recente certificeringen van Citrix en/of Microsoft.


Dit bieden wij je

Wil jij samen met meer dan 200 Rustmakers onze klanten helpen in (semi)- overheid, zakelijke dienstverlening, woningcorporaties, care & cure? Breng jij onze klanten naar Public Cloud met op de eindgebruiker gericht beheer? En zorg jij er voor dat mensen de focus kunnen hebben op de bedrijfsvoering omdat IT er niet meer toe doet? Dan is PQR de organisatie voor jou en word jij onze volgende Rustmaker in IT! 

Direct een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Geïnteresseerd?

Reageer direct en kom een virtuele kop koffie drinken of neem je wandelschoenen mee voor een goed gesprek. Dan vertellen we je alles over hoe uitdagend het is om onderdeel te worden van ons PQR-team, hoe we samenwerken aan de meest slimme IT-oplossingen voor de mooiste klanten en wat PQR voor jou kan betekenen.

of