Projectmanager

Omschrijving

Ken jij de klappen van de zweep met betrekking tot projectmanagement? We bieden jou de kans om binnen een team aan gekwalificeerde collega’s aan diverse en uitdagende projecten te werken! Zet jij jouw kennis met betrekking tot projectmethodieken en communicatievaardigheden graag in? En ben jij de teamplayer en verbinder die op een op enthousiaste wijze anderen verantwoordelijk stelt voor hun acties ? Dan is deze baan bij PQR echt iets voor jou.

 

 

Als projectmanager breng jij Rust bij klanten door projecten van A tot Z in goede banen te leiden. Je richt je op het managen van projecten op het gebied van ICT-infrastructuren en IT-migraties. Belangrijke verantwoordelijkheden zijn de projectplanning, het organiseren van de uitvoering, het aansturen van het projectteam en de bewaking van de voortgang in combinatie met informatievoorziening voor zowel de klant als de interne organisatie.

 

Kenmerkend voor deze rol is de dosis energie die je meebrengt om samen met jouw stakeholders een project tot een goed resultaat te leiden. Prioriteiten stellen kan je als geen ander en een oplossingsgerichte- en resultaatgerichte aanpak is kenmerkend voor jou. Er wordt een actieve bijdrage verwacht in het verder professionaliseren van onze projectaanpak en doordat je regelmatig aan commerciële trajecten een bijdrage levert, is jouw commercieel inzicht uitstekend te noemen.

 

Dit ga je doen

Als projectmanager zal je participeren in het offertetraject, RFP of aanbestedingstraject en ben je verantwoordelijk voor de projectdefinitie en het plan van aanpak. Je maakt het budget en de planning van het project, je stelt projectteams samen en je onderhoudt het contact met de klanten. Ook tijdens het project houd je de inzet van tijd en geld continu in de gaten. Tijdens projecten schakel je veel met de Lead Consultant die de technische leiding op het project pakt. Samen brengen jullie het project tot een succesvol einde en zorg je voor een goede overdracht naar de Service Delivery managers.

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager;
  • Ervaring in de ICT branche (zoals IT-migraties);
  • Acteren met klant op tactisch niveau
  • Scrum, Prince2 Practitioner of IPMA C is een pré
  • ITIL Foundation, SIAM professional is een pré
  • Effectief kunnen communiceren en relaties opbouwen
  • Meerder projecten tegelijkertijd kunnen managen

 

Dit bieden wij je

Een uitdagende functie bij dé marktleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. Direct een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Reageer direct en kom een (virtuele) kop koffie drinken of neem je wandelschoenen mee voor een goed gesprek. Dan vertellen we je alles over hoe uitdagend het is om onderdeel te worden van ons PQR-team, hoe we samenwerken aan de meest slimme IT-oplossingen voor de mooiste klanten en wat PQR voor jou kan betekenen.