Skip to content
video-thumbnail

Microsoft 365 Consultant

Cloud & Workspace

Functieomschrijving

Wil je in een team werken aan uitdagende Microsoft 365 projecten? Betrokken zijn vanaf het ontwerpen van Microsoft Collaboration oplossingen, tot aan implementatie en de overdracht aan beheer? Ben je ambitieus, klantgericht en een teamplayer? Dan ben jij dé persoon die wij graag bij PQR verwelkomen.


 

Als Microsoft 365 Consultant richt je je op het adviseren, ontwerpen, implementeren en ontwikkelen van de diverse Microsoft 365 producten. Binnen projecten speel je een actieve rol bij het aansturen en controleren van externe leveranciers en dienstverleners. Onze opdrachten worden uitgevoerd bij grote opdrachtgevers met complexe IT-omgevingen. Als consultant ben jij de sparringspartner voor klant en collega's en je doet graag aan kennisdeling. Je bent als geen ander in staat om complexe technische vraagstukken te beantwoorden. Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen!


Kun jij klanten helpen bij de migratie naar een nieuwe Microsoft 365 omgeving? Is het voor jou peanuts om de eisen en wensen van de klant te vertalen naar een op gebruikers gericht platform? Weet jij alles van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft 365? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Dit ga je doen

 • Het vertalen van de functionele en technische wensen en eisen naar Microsoft 365 oplossingen voor onze klanten;
 • Het ontwerpen, bouwen, implementeren en optimaliseren van Microsoft 365 omgevingen;
 • Het opstellen van een technisch ontwerp, parameterdocumentatie en overige technische documentatie;
 • Het geven van workshops en trainingen aan klanten en/of collega’s;
 • Het aanspreekpunt worden tijdens lopende projecten;
 • Mogelijke opportunity’s spotten en deze aangrijpen.

Vereisten

 • Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het ontwerpen en implementeren van Microsoft 365 omgevingen of onderdelen hiervan;
 • Je hebt kennis van automatisering van Microsoft 365 oplossingen;
 • Je bent in bezit van Microsoft 365 certificeringen zoals Microsoft 365 Certified: Enterprise Administrator Expert;
 • Je beschikt over procesmatig en technisch inzicht ten aanzien van de projecten die je uitvoert;
 • Je hebt een proactieve en klantgerichte houding. Je houdt van aanpakken en bent communicatief sterk.

Dit bieden wij je

Wil jij samen met 180 Rustmakers onze klanten helpen in (semi)- overheid, zakelijke dienstverlening, woningcorporaties, care & cure? Breng jij onze klanten naar Public Cloud met op de eindgebruiker gericht beheer? En zorg jij er voor dat mensen de focus kunnen hebben op de bedrijfsvoering omdat IT er niet meer toe doet? Dan is PQR de organisatie voor jou en word jij onze volgende Rustmaker in IT! 

Direct een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en stimuleren we flexibel werken door middel van onze Modern Workspace @home regeling.

Geïnteresseerd?

Reageer direct en kom een virtuele kop koffie drinken of neem je wandelschoenen mee voor een goed gesprek. Dan vertellen we je alles over hoe uitdagend het is om onderdeel te worden van ons PQR-team, hoe we samenwerken aan de meest slimme IT-oplossingen voor de mooiste klanten en wat PQR voor jou kan betekenen. 

of