Lead Workspace Consultant

Omschrijving

Als Lead Workspace Consultant hoor je bij de beste in je vak. Je bent in staat om zowel inhoudelijk als sturend bij te dragen in de meest uitdagende en complexe projecten. Zelfstandig en in teamverband werk je op hoog technisch niveau in grote, complexe infrastructuurprojecten met de nieuwste innovatieve ontwikkelingen.

 

 

Als Lead Consultant ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de technische oplossing. Daarnaast heb je een coachende en sturende rol naar andere (technische) collega’s binnen het project. Samen met de Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de planning, aansturing, uitvoering en oplevering van onze infrastructuurprojecten en zorg je ervoor dat onze projecten succesvol worden afgerond en opgeleverd. Je hebt een brede expertise op het gebied van IT-oplossingen zoals Cloud en Datacenter, met gespecialiseerde kennis over Workspace.


Dit ga je doen

Je gaat naar klanten om te praten over hun uitdagingen op het gebied van Workspace, je brengt de wensen van de klant in kaart en adviseert over de verschillende Workspace-oplossingen. Samen met de klant bepaal en bewaak je de roadmap om bijvoorbeeld van een traditionele werkplek naar een moderne werkplek te migreren. Ook in de presales-fase van projecten hebt jij een proactieve rol, zodat jouw projecten optimaal van start gaan en binnen budget blijven. Dit houdt in dat je de aanvragen van de klant categoriseert, meeschrijft aan het projectplan en de technische calculaties maakt. Tijdens het project ben je het eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor de klant en je PQR-collega’s.Met jouw technische kennis lever jij niet alleen een belangrijke bijdrage aan het garanderen van de hoogste kwaliteit aan onze klanten, maar weet je jouw project binnen de PQR-organisatie te borgen. Hierbij kun je denken aan Marketing, Sales en een eventuele overdracht naar beheer. 


Naast je projectwerkzaamheden krijg je de mogelijkheid om tijd te besteden aan het schrijven van content zoals whitepapers en blogposts of het bezoeken van (internationale) evenementen. Kortom, als Lead Consultant bij PQR krijgt je de mogelijkheid om je expertise in zetten, te delen en verder te ontplooien. Klinkt dit je als muziek in de oren? Reageer dan direct en word onze nieuwe Rustmaker!

Vereisten

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-studie of een gelijkwaardig werk- en denkniveau;
  • Je werkt minimaal 5-10 jaar als Senior/Lead Consultant;
  • Je hebt toonaangevende ervaring in oplossingsgerichte architectuur en business analyses;
  • Je hebt implementatie-ervaring met de workspace-oplossingen van Citrix en Microsoft in het algemeen en Citrix ADC/Netscaler in het bijzonder;
  • Je bent in staat om vanuit helikopterview overtuigende presentaties te geven;
  • Je weet als geen ander hoe je Integratie en koppeling van de traditionele en moderne infrastructuur omgevingen aanpakt;
  • Je beschikt over brede, technische kennis en je wilt opleidingen en trainingen volgen om je technisch nog verder te specialiseren;
  • Je beschikt over de meest recente certificeringen van Citrix. Ook op het gebied van Citrix ADC/Netscaler

 

Dit bieden wij je

Wil jij samen met 180 Rustmakers onze klanten helpen in (semi)- overheid, zakelijke dienstverlening, woningcorporaties, care & cure? Breng jij onze klanten naar Public Cloud met op de eindgebruiker gericht beheer? En zorg jij er voor dat mensen de focus kunnen hebben op de bedrijfsvoering omdat IT er niet meer toe doet? Dan is PQR de organisatie voor jou en word jij onze volgende Rustmaker in IT! 

Direct een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.


Geïnteresseerd?

Reageer direct en kom een virtuele kop koffie drinken of neem je wandelschoenen mee voor een goed gesprek. Dan vertellen we je alles over hoe uitdagend het is om onderdeel te worden van ons PQR-team, hoe we samenwerken aan de meest slimme IT-oplossingen voor de mooiste klanten en wat PQR voor jou kan betekenen.