Skip to content
video-thumbnail

Lead Consultant Cyber Security (Team Manager)

Security

Functieomschrijving

Als Team Manager /Lead Consultant Cyber Security kom jij te werken in het meest spannende team van PQR! Zie jij het als de mooiste uitdaging om als team manager samen met jouw security team de klant te beschermen tegen Cyber aanvallen? En help je hen graag verder in hun veiligheid door middel van het implementeren van Security-oplossingen zoals het inrichten van hun SIEM? Bouw dan mee aan Security bij PQR!
In de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan ons Security team en heeft PQR zijn eigen SOC/SIEM omgeving gebaseerd op de technologie van Rapid7. Vanuit ons Security team helpen we onze klanten dagelijks hun omgeving zo veilig mogelijk te houden en adviseren we hen over uiteenlopende Security vraagstukken. Ooit begonnen met het in kaart brengen van kwetsbaarheden in IT-omgevingen, is ons Security team nu uitgegroeid tot partner van de klant als het gaat om alles wat informatiebeveiliging te maken heeft.


Heb je de ambitie of ervaring om een team aan te sturen, dan is deze functie van Team manager / Lead Consultant Cyber Security de uitgelezen mogelijkheid om jouw expertise te combineren met leiderschap. In deze functie ga je namelijk voor 50% als Lead Consultant aan de slag en de andere 50% van de tijd houd je je bezig met het operationeel aansturen van het team en de bijbehorende people management taken.

Dit ga je doen

Als Lead Consultant Cyber Security ben jij de schakel tussen de salesafdeling en de security specialisten. Je analyseert de huidige situatie van de opdrachtgever en geeft advies op zowel strategisch en tactisch niveau. Daarnaast begeleid je de implementatie van technische securityoplossingen o.a. Vulnerability scans, Pentesten en Phishing mail campagnes.


Jij bent voor uiteenlopende securityvraagstukken het aanspreekpunt bij onze klanten . Met je grondige analyses, inhoudelijke ICT kennis en dienstverlenende instelling ben je in staat om de Cyber Security bij de klant naar een hoger niveau te tillen. Je bent het geweten voor onze klanten op het gebied van informatiebeveiliging en de laatste dreigingen.


In jouw functie als Team Manager, bewaak je de inzet van jouw team op projecten, bent verantwoordelijk voor escalaties, stuurt op financieel resultaat en draagt zorg voor de doorontwikkeling van het kennisniveau van jouw team. In de dagelijkse operatie help je het Security/SOC team verder met jouw expertise en zorg je er samen voor dat kennis up-to-date blijft.
Een belangrijk onderdeel van deze rol is performance management. Je gaat je ontfermen over de “goede gesprekken” met jouw team. Je ziet jezelf dan ook als people manager en krijgt er energie van om op een coachende wijze het team verder te helpen.

En vergeet vooral niet hoe leuk het is onze interne en externe klanten mee te nemen in de wereld van Cyber Security en Ethical Hacking. Meedoen aan Hackatons, het doen van Pentesting, Vulnerability scanning, Security scans en Phishing campagnes is dan ook iets waar jij met je team je gepassioneerd mee bezig houdt.


Tot slot, groeien doen we niet zonder een onderscheidend Security portofolio. Met jouw innovatieve vermogen ga jij samen met jouw team voorop lopen in het vakgebied. 

Vereisten

  • Je hebt een HBO/Academisch werk- en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare ervaring (minimaal 5 jaar) als Cyber Security Consultant;
  • Relevante opleidingsachtergrond richting Cyber Security-, Information Security Management of Information Technology, bij voorkeur aangevuld met een CEH, CISA of OSCP-certificering;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
  • Je bent resultaatgericht en communicatief vaardig;
  • Je schroomt er niet voor om training en webinars te geven;
  • Coachen van collega’s is iets dat je van nature graag doet.

Dit bieden wij je

Wil jij samen met 180 Rustmakers onze klanten helpen in (semi)- overheid, zakelijke dienstverlening, woningcorporaties, care & cure? Breng jij onze klanten Rust op het gebied van informatiebeveiliging en zorg jij ervoor dat mensen de focus kunnen hebben op de bedrijfsvoering omdat IT er niet meer toe doet? Dan is PQR de organisatie voor jou en word jij onze volgende Rustmaker in IT!
Direct een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en stimuleren we flexibel werken door middel van onze Modern Workspace @home regeling.


Geïnteresseerd?

Reageer direct en kom een (virtuele) kop koffie drinken of neem je wandelschoenen mee voor een goed gesprek. Dan vertellen we je alles over hoe uitdagend het is om onderdeel te worden van ons PQR-team, hoe we samenwerken aan de meest slimme IT-oplossingen voor de mooiste klanten en wat PQR voor jou kan betekenen.

of