Skip to content
video-thumbnail

IT Sales Specialist Infra

Sales

Functieomschrijving

Aan de slag gaan bij PQR betekent onderdeel worden van een van de snelst groeiende Managed Services organisaties van Nederland.


Ben jij die ervaren specialistische sales die expert wordt in een van de productoplossingen of diensten van PQR? En gaat jouw hart sneller kloppen van datacenter storage- en virtualisatie oplossingen van onder andere HPE, DELL of Nutanix? Ontdek dan snel hoe uitdagend het is om als IT Sales Specialist Infra bij PQR aan de slag te gaan.


IT Sales Specialist Infra

Dit ga je doen

Als IT Sales Specialist Infra bouw je allereerst effectief aan bestaande – en new business relaties en je netwerk dat van pas komt bij het realiseren van je persoonlijke doelstellingen. Jij sluit deals – die omvangrijk kunnen zijn. Met jouw relaties voer je op strategisch niveau het gesprek en begeleid je hen om gezamenlijk de IT-roadmap voor de komende jaren te ontzorgen. Je weet dan ook precies hoe je waarde kan toevoegen.


Verder werk je samen met onze partners om de business uit te breiden en naar een hoger niveau te brengen. Het is aan jou besteed om specialistische expertise binnen het salesteam te brengen. Als ambassadeur werk je op een energieke manier samen met de Accountmanagers van PQR en geeft hen input met betrekking tot bedrijfsontwikkeling en oplossingsexpertise.


Je stimuleert proactieve campagnes om de pijplijn op te bouwen, gebruikt gespecialiseerde kennis en vaardigheden om kansen te prospecteren, te kwalificeren, te onderhandelen en te sluiten.


Binnen deze functie is er veel mogelijk om jouw kennis te verdiepen. Gezien het brede producten-, diensten en oplossingsaanbod van PQR, krijg je alle kans om je verder te ontwikkelen richting meerdere focusgebieden of onze Managed Services en om jouw kennis en vaardigheden te verdiepen op het gebied van consultatieve selling.

Vereisten

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je brengt sales ervaring mee en hoge service- of productkennis in een of meer van de genoemde focusgebieden;
  • Je bent inhoudelijk goed op de hoogte van de belangrijkste markt- en technologische ontwikkelingen;
  • Je hebt ervaring met consultatieve selling;
  • Energie, leiderschap en initiatief nemen is kenmerkend voor jou;
  • Je hebt een warm netwerk in de ICT zowel aan de klantzijde als de leverancierszijde.

Dit bieden wij je

Zien we jou binnenkort als collega bij PQR? Je komt je in een informele organisatie terecht waar je veel vrijheid in jouw werkzaamheden ervaart en samenwerkt in een energiek team van eigenzinnige en bevlogen sales collega’s met affiniteit voor ICT. We zijn trots op onze hoge partnerstatussen en bieden uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Reageer direct en we vertellen je alles over hoe uitdagend het is om onderdeel te worden van ons PQR-team, hoe we samenwerken aan de meest slimme IT-oplossingen voor de mooiste klanten en wat PQR voor jou kan betekenen.

of