Skip to content
video-thumbnail

Inside Sales Support

Sales

Functieomschrijving

Ter ondersteuning van onze Strategisch Accountmanagers, zijn wij op zoek naar versterking in de vorm van een enthousiaste collega Inside Sales Support. Iemand die de relatie met de klant sterk houdt en net dat stapje extra zet. Mede door jou blijven we preffered supplier voor onze grootste klanten.

Je komt te werken in een team van bevlogen collega’s. Samen met de Accountmanagers vorm je een team waarin je verantwoordelijk bent voor het verkoopproces. Klanten weten je makkelijk te vinden en je schakelt snel met collega's en externe partners.  

 

Dit ga je doen

Als Inside sales ben je verantwoordelijk voor de administratieve en commerciële ondersteuning van de Accountmanagers. Je bent in staat om klantbehoeften te detecteren/ creëren en kansen te kwalificeren. Verder reageer je adequaat op vragen van klanten en weet de leveranciers mee te krijgen in de realisatie van de klantwens. Je draagt zorg voor een snelle en adequate communicatie en coördinatie en levert een constructieve bijdrage aan het realiseren van de commerciële doelen van PQR. Je hebt oog voor aspecten als marge bijdrage per klant, scoringskans, klantverloop en draagt bij aan het verhogen van de klanttevredenheid. 

Vereisten

  • Je hebt 3 – 5 jaar commerciële werkervaring in een ondersteunde functie, liefst in de IT
  • Kennis van het PQR portfolio is een pré
  • Ervaring met commerciële klanten is een pré
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken   
  • Je werkt gestructureerd, accuraat en kan meerdere trajecten naast elkaar managen
  • Je houdt van snelheid en hebt een commerciële instelling
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie

 

Dit bieden wij je

Een uitdagende functie bij dé marktleider op het gebied van geavanceerde IT-infrastructuren, werken met professionals op hoog kennisniveau en een grote mate van zelfstandigheid. We zijn trots op onze hoge partnerstatussen. Direct een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd?

Reageer direct en kom een (virtuele) kop koffie drinken of neem je wandelschoenen mee voor een goed gesprek. Dan vertellen we je alles over hoe uitdagend het is om onderdeel te worden van ons PQR-team, hoe we samenwerken aan de meest slimme IT-oplossingen voor de mooiste klanten en wat PQR voor jou kan betekenen.

 

of