Skip to content
video-thumbnail

Growth Marketing Stage

Marketing

Functieomschrijving

Heb je al veel geleerd over marketing en sta je te popelen om deze kennis in de praktijk te brengen? Wil je werken bij een innovatief, groeiend bedrijf waarbij je wordt gecoacht door zeer ervaren marketeers die jou nog veel meer kunnen leren? Zorg dan dat deze stage op jouw naam komt te staan en kom het marketingteam van PQR uitdagen! We hebben een mooie meewerkstage waarin je kennis opdoet die je gegarandeerd kunt inzetten in jouw loopbaan en waarbij je kennis gaat maken met de gave collega’s en partners.


Dit ga je doen

  • Veel op het gebied van social media: content verzamelen en posten en daarmee engagement verhogen.
  • We doen (bijna) alles digitaal, dus je zult dagelijks bezig zijn met e-mailings, website en marketing automation.
  • Content is King: je levert een bijdrage aan het maken van relevante, mooie content waarmee we onze doelgroepen warm maken.

Verder krijg je tijdens deze marketing stage de kans om mee te kijken met alle andere Marketingactiviteiten en gave projecten waar we momenteel mee bezig zijn. Aangezien de organisatie volop in beweging is hoef je je geen dag te vervelen. PQR wil groeien en we hopen dat jij daar met jouw kennis en inzet een mooie bijdrage aan kan leveren.

We vragen van je dat je je hierin professioneel opstelt en zelfstandig dingen oppakt en uiteraard word je hierin dagelijks begeleid, zodat jij beter wordt in het marketing vak. En wij willen ook van jou leren, dus we hopen dat je ons ook gaat inspireren met nieuwe ideeën.

Vereisten

  • Je doet nu een creatieve, grafische of Communicatie Hbo-opleiding;
  • Je stageperiode duurt maximaal een half jaar.

Dit bieden wij je

Voor jouw hulp krijg je uiteraard wat terug! Om te beginnen een mooi stagevergoeding. Maar misschien nog wel belangrijker: een leuk en betrokken marketingteam waarbij jij elke dag gaat werken aan je ontwikkeling. De cultuur bij PQR is open en informeel, we staan altijd open om kennis te delen en om samen te sparren. En zoals eerder genoemd: je wordt goed begeleid en we gaan er met elkaar voor zorgen dat je stage uitdagend, leerzaam en leuk is. 


Geïnteresseerd?

Reageer direct en kom een (virtuele) kop koffie drinken of neem je wandelschoenen mee voor een goed gesprek. Dan vertellen we je alles over hoe uitdagend het is om onderdeel te worden van ons PQR-team, hoe we samenwerken aan de meest slimme IT-oplossingen voor de mooiste klanten en wat PQR voor jou kan betekenen.

 

of