Skip to content
video-thumbnail

Consultant Cyber Security

Security

Functieomschrijving

Als Consultant Cyber Security kom jij te werken in het meest spannende team van PQR! Zie jij het als de mooiste uitdaging om samen met jouw team de klant te beschermen tegen Cyber aanvallen? Help je hen graag verder in hun veiligheid door middel van het implementeren van Security-oplossingen zoals het inrichten van hun SIEM? Bouw dan mee aan Security bij PQR!In de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan ons Security team en heeft PQR zijn eigen SOC/SIEM omgeving gebaseerd op de technologie van Rapid7. Vanuit ons team helpen we onze klanten dagelijks hun omgeving zo veilig mogelijk te houden en adviseren we hen over uiteenlopende Security vraagstukken. Ooit begonnen met het in kaart brengen van kwetsbaarheden in IT-omgevingen, is ons team nu uitgegroeid tot partner van de klant als het gaat om alles wat Cyber Security te maken heeft.

Dit ga je doen

Als Consultant Cyber Security ga jij klanten helpen om cyberveilig te worden en te blijven. Je analyseert de huidige situatie van de opdrachtgever en geeft advies op zowel strategisch en tactisch niveau. Daarnaast begeleid je de implementatie van technische securityoplossingen o.a. Vulnerability scans, Pentesten en Phishing mail campagnes.


Jij bent voor uiteenlopende securityvraagstukken het aanspreekpunt bij onze klanten . Met je grondige analyses, inhoudelijke ICT kennis en dienstverlenende instelling ben je in staat om de Cyber Security bij de klant naar een hoger niveau te tillen. Je bent het geweten voor onze klanten op het gebied van Cyber Security en de laatste dreigingen.


In de dagelijkse operatie help je het Security team verder met jouw expertise en zorg je er samen voor dat kennis up-to-date blijft. En vergeet vooral niet hoe leuk het is onze interne en externe klanten mee te nemen in de wereld van Cyber Security en Ethical Hacking. Meedoen aan Hacktons, het doen van Pentesting, Vulnerability scanning, Security scans en Phishing campagnes is dan ook iets waar jij je met je team gepassioneerd mee bezig houdt.

Vereisten

  • Je hebt aantoonbare ervaring als Cyber Security Consultant;
  • Relevante opleidingsachtergrond richting Cyber Security-, Information Security Management of Information Technology, bij voorkeur aangevuld met een CEH, CISA of OSCP-certificering;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen;
  • Je bent resultaatgericht en communicatief vaardig;
  • Je schroomt er niet voor om training en webinars te geven;
  • Coachen van collega’s is iets dat je van nature graag doet.

Dit bieden wij je

Wil jij samen met 210 Rustmakers onze klanten helpen in (semi)- overheid, zakelijke dienstverlening, woningcorporaties, care & cure? Breng jij onze klanten Rust op het gebied van Cyber Security en zorg jij ervoor dat mensen de focus kunnen hebben op de bedrijfsvoering omdat IT er niet meer toe doet? Dan is PQR de organisatie voor jou en word jij onze volgende Rustmaker in IT!
Direct een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Verder bieden we uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden en stimuleren we flexibel werken door middel van onze Modern Workspace @home regeling.


Geïnteresseerd?

Reageer direct en kom een (virtuele) kop koffie drinken of neem je wandelschoenen mee voor een goed gesprek. Dan vertellen we je alles over hoe uitdagend het is om onderdeel te worden van ons PQR-team, hoe we samenwerken aan de meest slimme IT-oplossingen voor de mooiste klanten en wat PQR voor jou kan betekenen.

of